Svakodnevni napori konstruktora su od automobila napravili multimedijalne uređeje, ali se zbog njihove funkcionalnosti lako mogu dogoditi neprilike.

 

Honda je u maju širom SAD-a lansirala novu generaciju porodičnog automobila – Honda Odyssey, najprodavanijeg modela u klasi na američkom tlu.

U mnoštvu ugrađenih novotarija pohvalili su se i ugrađenim 4G/LTE prenosom podataka koji, između ostalog možete koristiti za gledanje lokalnog kablovskog kanala Epix koji je poznat po emitovanju filmova za odrasle.

Američki klinci tako su, dok se voze na zadnjim sedištima s pogledom na ugrađene ekrane, mogli da izaberu naslove iz ponude – “Gladiator Eroticus”, “Kinky Kong” ili “Lord of the G-Strings”.

Budimo precizniji, mogli su do pre nekoliko dana, dok ekipa poslovnog magazina Forbes, na užas Hondinog PR sektora, nije otkrila ovaj propust.

Naravno, usluga je trenutno suspendovana uz izvinjenje kupcima i obilno posipanje pepelom svih u lancu zaduženih za multimedijalni fijasko.

U Hondi i Epixu niko ne zna kako je nastao ovaj previd stoga će ovaj seksi mini skandal ostati misterija.

Baš kao što će misterija ostati i činjenica da baš niko od 5.000 novih kupaca “Honde Odyssey” u zadnja dva meseca nije uložio prigovor na ovu neobičnu uslugu. Još jedan dokaz kako seks sve prodaje.loading...