GoOpti svoje usluge prilagodi vama i vašim željama. Na vama je samo da stignete do Zagreba i Ljublljane, odakle imate neverovatno dobru mrežu ka svim većim gradovima Evrope...

Ovaj slovenački produkt jedna je od najuspešnijih slovenačkih kompanija, koja će sigurno izrasti u jako uspešnu priču u celom regionu. Zašto?

Zato što su brzo ustanovili, da ako neko može da ponudi sve jeftinije avionske karte, isto tako bi trebalo i u “kopnenom” saobraćaju ponuditi udobne i jeftine prevoze.

Sve je počelo jednim kombijem koji je bio neka vrsta eksperimenta. A danas su u jednom danu prevezli čak 1054 putnika. Kompanija GoOpti bi trebalo da bude Vaš izbor prilikom putovanja po Evropi.

– GoOpti nudi različite vrste prevoza, koji se odlično prilagođavaju vašim željama, potrebama i finansijskim mogućnostima. Postoji VIP tretman, kada putujete sami, ali i ostale mogućnosti putovanja, u zavisnosti od potreba i mogućnosti.

– Na njihovoj web stranici odredite vreme i destinaciju vašeg prevoza, a web stranica će vam

na osnovu vaših želja dati konačnu cenu i vreme polaska. A ako ste fleksibilni oko vremena polaska, ponudiće vam još povoljniju cenu.

Priznaćete, da ovakav vid prevoza u Srbiji još uvek nismo imali prilike da iskusimo.

Poslovnica u Hrvatskoj

GoOpti je otvorio prvu poslovnu jedinicu u Zagrebu, koja putnicima nudi prijatan i udoban prevoz od i do Zagreba, Splita, Zadra i Plitvičkih jezera. A naravno, nude se i direktni prevozi do Minhena, Beča, Ljubljane, Milana, Zagreba i Splita.

Kompanija GoOpti je prema zasluzi razvoja inovativnog sitema za optimizaciju i rezervaciju prevoza ove godine dobila mesto među finalistima za prestižnu međunarodnu nagradu na takmičenju Cloud.

Više informacijama o svemu, možete pronađi na zvaničnoj web stranici OVDE.loading...