SMUČIO VAM SE RAD U ZATVORENOM PROSTORU: Ovaj kombi je san svakog “digitalnog nomada” (VIDEO)

Dok je unutrašnjost namenjena za rad, krov se jednostavno pretvara u prostor za odmor i opuštanje na ležaljci pod suncobranom.

screenshot/youtube.com/TeknoMob

Nissan je nedavno prikazao koncept kamper kombija namenjen svima onima koji žele i mogu da svoj posao rade bilo gde. Njegov nastanak je inspirisala “kovid realnost”, odnosno činjenica da sve veći broj ljudi širom sveta od početka pandemije korona virusa radi od kuće.

Zato je ovo koncept vozilo nastalo kao pokretna kancelarija koja svojim vlasnicima omogućava da posao obavljaju bilo gde. “Kancelarijski” deo vozila predstavlja modul na izvlačenje, nazvan Office Pod Concept, opremljen radnim stolom i stolicom, za kojima se može raditi i kada su uvučeni u kombi.

Funkcijama ovog neobičnog vozila, nastalog na osnovi Nissanovog minivana NV350, upravlja se pomoću mobilne aplikcije. A dok je unutrašnjost namenjena za rad, krov se jednostavno pretvara u prostor za odmor i opuštanje na ležaljci pod suncobranom.

Nissanu za sada ne planira serijsku proizvodnju ovog vozila, ali se razmatra mogućnost ugradnje pojednih njegovih elemenata u postojeće modele na zahtev kupaca, piše “Telegraf”.