SUPERŽENA POMAŽE KAD JE NAJTEŽE: Videla kamion zaglavljen u snegu, pa odlučila da pogura (VIDEO)

O potezu Šarlin Lesli mnogi pričaju, a video donosi odgovor zbog čega je to tako.

screenshot/youtube.com/ClickHeart TV

Radnica supermarketa u škotskom Kaudenbitu Šarlin Lesli primetila je da kamion zapeo na putu, usled oluje Darsi, pa je rešila da ga pogura i pomogne, piše “Dejli mejl”.

Sve je zabeleženo snimkom na kojem se vidi kako ova majka troje dece na uzbrdici prekrivenoj snegom gura kamion koji prevozi mlečne proizvode.

Proizvođač tih mlečnih proizvoda “Grejems” rešio je zatim da je nagradi pa će ona tokom narednih godinu dana mleko i druge proizvode dobijati besplatno!

Kada je videla da je kamion zaglavljen u snegu, Šarlin je bila sa dvoje dece, ćerkom Rijanom (10) i sinom Hanterom (2).

– Zamolila sam komšinicu da mi pričuva decu. Pretpostavljam da je ono što sam učinila opasno, ali srećom, kamion se bezbedno popeo uzbrdo. U tom trenutku, nisam mnogo o razmišljala o sebi, samo sam htela da pomognem. Ne mogu da verujem da sada dobijam ovoliku pažnju, smatram da je naša dužnost da pomognemo drugima u nevolji – izjavila je mama, dok je direktor kompanije Robert Grejem stariji poručio:

– Kada sam video snimak kako Šarlin gura kamion i to sama, nisam mogao da verujem. Kao porodica, dosta brinemo o našim proizvodima kako bismo ih dostavili mušterijama. I baš kao i mi, ona ne preza ni od čega, njen postupak je bio veoma divan. Zato smo odlučili da njena porodica svakog dana do kraja godine prima naše proizvode – kaže Grejem.