Želite novi automobil? Fiat vam nudi VRTOGLAVI popust!

fiat
Pixabay.com

Kragujevački "Fijat Krajsler automobili" od danas daje specijalni popust na kupovinu "staro za novo" svim vlasnicima "Fijatovih" automobila u Srbiji. Veliki popust od 800 do 1.300 evra je i želja "Fijata" da taj brend, koji se godinama po licenci proizvodio u "Zastavi", približi kupovnoj moći stanovništva.

 

Popust mogu ostvariti kupci koji na bilo koji način raspolažu “Fijatovim” vozilom, što znači da automobil ne mora da se vodi na vas, dovoljno je i ovlašćenje.

Zamisao “Fijata” je da izađe u susret svim koji su pre sedam godina kupili “fijat punto” ili “zastavu 10”, automobile koji su montirani u tadašnjoj “Zastavi”.

Mnogi od oko 5.000 kupaca otplatili su nepovoljne kredite na pet ili sedam godina, a sada imaju mogućnost da svoje vozilo, koje može biti procenjeno na 2.500 do 3.000 evra, daju za učešće u novom kreditu, čija bi rata zbog popusta bila u nekim slučajevima i manja od one koju su plaćali.

“Imam ‘zastavu 10’ koju mi računaju 2.500 evra, ali nemam puno para za novi automobil. Saznao sam da mi je popust 1.300 evra, što i nije tako loše”, kaže jedan kupac.

“Ja sam išao u razne banke koje nisu baš povoljne, sada kad sam sabrao sve popuste, to izađe oko 2.500 evra, što je za mene velika para”, istakao je drugi kupac.

U “Fijatu” kažu da program mogu koristiti i vlasnici polovnih “Fijatovih” vozila koja su uvezena, a njih je na hiljade.

“Želimo svim vlasnicima ‘Fijatovih’ programa da damo što povoljnije uslove kako bi se opet opredelili za naš brend.

Ovo je i ustupak vašim građanima, uz želju da kao domaći proizođač što više približimo cenu vašem standardu kako bi što više ljudi u Srbiji vozilo automobil proizveden u Kragujevcu”, kaže komercijalni direktor FKA Umberto Janučeli.

Da biste tačno znali kakav popust možete dobiti, potrebno je da posetite lokalnog prodavca “Fijatovih” vozila koji će besplatno proceniti vaš stari automobil. U ponudi su svi modeli “fijata”, a svakako najatraktivnija je ponuda za domaći “fijat 500L”.