Bezbednost korisnika ključ uspeha digitalnih proizvoda

Povećanje bezbednosti korisnika je ključ uspeha digitalizacije poslovnih procesa koja sa sobom nosi temeljne promene u organizaciji i načinu tradicionalnog poslovanja, navodi Ognjen Lukić, osnivač kompanije Softech Solutions povodom integracije inovativnog servisa za autentifikaciju korisnika u svoja softverska rešenja.

Promo

Platforma za podsticaj prodaje i razvoj prodajnih timova Digital Spark™, koja je na tržištu dostupna kao B2B softversko rešenje, unapređeno je servisom za autentifikaciju korisnika. Inovativno rešenje omogućava korisnicima licence Wurth Srbija da se uloguju i verifikuju svoje brojeve telefona jednim klikom, bez korišćenja jednokratnih SMS kodova, čime je značajno povećan stepen bezbednosti korisnika prilikom korišćenja softvera koji je sastavni deo svakodnevnih prodajnih aktivnosti.

Osnovni koncept platforme Digital Spark™ sa integrisanim IPification servisom je digitalizacija programa za podsticaj prodaje i upravljanje prodajnim timovima uz 100% merljive rezultate u realnom vremenu. Namenjen je prodavcima u maloprodajnoj mreži sa ciljem da na interaktivan način učestvuju u prodajnim procesima istovremeno jačajući znanja o proizvodima i uslugama kompanije. IPification kao glavna opcija za logovanje i registraciju jednim klikom zamena je za nesigurno i nepouzdano logovanje jednokratnim SMS kodovima.

Kroz direktna partnerstva sa mobilnim operaterima širom planete, IPification je razvio unikatan i patentiran sistem za logovanje mobilnih korisnika koje poboljšava njihovu sigurnost, ali i dovodi korisničko iskustvo platforme Digital Spark™ na najviši nivo. Logovanje jednim klikom koristi jedistvene parametre broja mobilnog, samog uređaja iSIM kartice da korisniku dodeli MobileID, tj bezbedni mobilni identitet – ključ za svakog mobilnog korisnika koji se aktivira jednim klikom.

„Integracijom Ipification servisa postigli smo veći stepen bezbednosti korisnika naših softverskih rešenja. S obzirom na to da je Digital Spark™ alat za upravljanje prodajom koje kompanije koriste u svojim svakodnevnim prodajnim aktivnostima, komponenta verifikacije bila je glavni bezbednosni izazov“, istakao je Ognjen Lukić, osnivač kompanije Softech Solutions, i dodao da je saradnja sa kompanijom Wurth Srbija primer dobre prakse digitalizacije poslovnih procesa u kojima se koriste inovativna rešenja domaćih kompanija.

„Veliko je zadovoljstvo sarađivati sa kompanijama Wurth Srbija i Softech Solutions na ovom inovativnom projektu nakon što smo videli kakve rezultate donosi. Uzbuđeni smo da vidimo uticaj koji će IPification imati na produktivnost korisnika ove aplikacije tako što će još više unaprediti njihovo korisničko iskustvo. Sjajno je biti deo transformacije biznisa kroz digitalizaciju u različitim industrijama kao prva opcija za logovanje i bezbednost mobilnih korisnika u regionu“, rekao je Stefan Kostić, generalni direktor Ipification-a.

Nekon pozitivnih reakcija korisnika u pogledu unapređenja korisničkog iskustva, Ipification servis biće integrisan kao sastavni deo paketa softverskog rešenja Digital Spark™, koje koriste vodeće domaće i regionalne kompanije kao sastavni deo svakodnevnih prodajnih aktivnosti, navodi se iz kompanije Softech Solutions.