10 aplikacija koje morate imati na plaži ovog leta

Predstavljamo vam deset aplikacija koje će vas koristiti, koje će vas zabaviti, nasmejati i vaš boravak na moru ove godine učiniti nezaboravnim.

Ovo su aplikacije koje jednostavno morate imati na plaži ovog leta.

H2O Alarm
Na plaži lako zaboravite koliko je voda važna. Da ne biste dehidrirali i doživeli neprijatnost, ova aplikacija brine o tome da redovno pijete vodu. Dovoljno je samo da unesete svoju težinu i broj puta koliko želite da vas H2O Aparm podseti i aplikacija će izračunati ostalo.

Sun Shield
Svi vole Sunce i divan, preplanuo ten. Ipak, sunčevi zraci u određenim delovima dana mogu biti i te kako opasni. Ova aplikacija sprečava da izgorite. Čim aktivirate „Sun Shield” on će očitati vašu lokaciju i trenutnu temperature, a zatim će vas upozoravati kada je vreme da se sklonite kako ne biste izgoreli. Aplikacija nudi čak i mogućnost izračnavanja vašeg tipa kože, kao i zaštite koju treba da koristite.
Anti Mosquito
Uz pomoć ove aplikacije vaš telefon počinje da emituje zvuk izuzetno visoke frekfencije koja odbija komarce. A znate i sami kako ove male napasti mogu da vam upropaste odmor. Sa aplikacijom „Anti Mosquito” zaboravićete na ove dosadne insekte.

Amazon Kindle
Sad kada ste se opremili osnovnom zaštitom i obezbedili da se dobro osećate na plaži, evo aplikacije koja će pomoći da vreme provedeno na odmoru bude ujedno i kreativno. Naprevljen po uzoru na poznati proizvod Amazona, „Kindle” će vam omogućiti da čitate vaše omiljene knjige gde god da se nalazite. Po instaliranju imaćete mogućnost skladištenja preko hiljadu besplatnih knjiga, a imate i mogućnost kupovine.
Shazam
I sami znate koliko iritantno može da bude kada čujete pesmu, dopadne vam se, a ne znate ko je izvođač ili koja je numera u pitanju. „Shazam” će vam rešiti ovaj problem! Za samo nekoliko sekundi ova aplikacija će „saslušati” misterioznu pesmu i odgonetnu ti je za vas.

Soundcloud
Sad kad znate koja je pesma u pitanju sigurno želite i da je čujete. „Soundcloud” vam omogućava da pratite aktivnost vaših omiljenih izvođača, pa ćete tako biti meću prvima koji će čuti najnoviju pesmu ili budući hit. Takođe, ova aplikacija korisnicima pruža mogućnost socijalne interakcije i deljenja audio datoteka. Na jednom mestu sve: download, upload, preslušavanje, deljenje i diskusija!

Dumb Ways to Die
Videli ste video? Sada su životi svih tih preslatkih glupih likova u vašim rukama! Uživajte u 15 urnebesnih mini-igrica dok pokušavate da sakupite sve simpatične likove, postavite nove rekorde i otključate čuveni video klip od koga je sve i počelo. Od pirana koje hoće da vas pojedu, do vozova koji naleću na vas – okrećite ekran, pritiskajte komadne i duvajte … sve da izbegnete široki dijapazon GLUPIH NAČINA DA UMRETE! Savršena zabava za plažu!
Find My Friends
Na plaži ume da bude prilična gužva i buka zbog koje niko ne čuje telefon. Otišli ste do toaleta ili da društvu donesete piće? Kako u moru suncobrana pronaći baš onaj ispod kog vas čekaju prijatelji? Uz aplikaciju „Find my Friends” lako! Dovoljno je da i oni imaju instaliranu ovu aplikaciju i ona će vas nepogrešivo dovesti baš do vašeg mesta na plaži.
Logo kviz Ultimate
Već ste igrali Logo kviz? Onda znate koliko je zarazan! Ako niste, otkrijte zbog čega je svet poludeo za ovom igricom. Otkrijte nove nivoe i istražite svet brendova i logoa širom sveta. Ono što je najbolje – u igru može da se uključe i vaši prijatelji, pa je ovo zabava za celo društvo na plaži.

 

Akinator the Genie
Proverite zašto je pre nekoliko godina ceo svet poludeo za ovom igricom. Ovoga puta „duh koji sve zna i sve pogađa” stiže i na vaš mobilni telefon. Zabava za celo društvo je zagarantovana! Zamislite BILO KOJU poznatu osobu, izmišljenu ili stvarnu, i pustite da Akinator pogodi ko je u pitanju. Videćete – ova aplikacija „čita” misli!