Ako imate OVAJ TELEFON, od 31. avgusta nećete moći da koristite FEJSBUK NA NJEMU (FOTO)

Društvena mreža odlučila je da nakon 31. avgusta prestane da pruža podršku za svoju zvaničnu aplikaciju na ovim telefonima!

 

Uskoro će se slična loša vest pojaviti na još jednom brendu telefona, a onda ćete morati da kupite novi telefon!

Nakon najave da korisnici “Blackberry” uređaja više neće moći da koriste “WhatsApp” aplikaciju, iz Fejsbuka stiže još jedna razočaravajuća vest, prenose strani mediji.

Društvena mreža odlučila je da nakon 31. avgusta prestane da pruža podršku za svoju zvaničnu aplikaciju na Blackberry uređajima.

Na svu sreću, vlasnici Blackberry uređaja neće u potpunosti ostati bez pristupa ovoj društvenoj mreži nakon što Fejsbuk ukine zvaničnu podršku za svoju aplikaciju. Iz kompanije poručuju korisnicima da počnu da koriste web verziju Fejsbuka, jer je u pitanju najbolja alternativa.

– Dali smo sve od sebe da zajedno sa Fejsbukom promenimo stvari, ali ovog puta se čini da je odluka konačna. Uprkos ovim lošim vestima, naporno radimo da našim korisnicima pružimo najbolje korisničko iskustvo i tražimo alternativna rešenja – saopšteno je iz Blackberryija.

Početkom meseca je chat aplikacija “WhatsApp”, koja se nalazi u Fejsbukovom vlasništvu, takođe najavila da korisnici Blackberry uređaja neće moći da je koriste osim ukoliko ne poseduju kompanijin Android model Priv.loading...