Ako nemate devojku, ovo prava je aplikacija za vas

prijatelji, porodica i roditelji vas neprestano ispituju kada ćete naći devojku? Sada imamo idealno rešenje za sve 'dosadne' ljude i one koji vole da zabadaju nos tamo gde mu nije mesto.

Tehnologija 21. veka i za takve dosadnjakoviće ima rešenje – usluga “Invisible Girlfriend” kreira virtualnu devojku koja šalje poruke, zove, ostavlja komentare na društvenim mrežama ili šalje poklone.

A sve to služi kako biste onima koji zabadaju nos u vaš život mogli da kažete da imate devojku.

Osnivač servisa Invisible Girlfriend, Met Homan objašnjava kako cilj usluge nije da natelja ljude da lažu, već da im dopusti da imaju svoju intimu koju “dobre duše” povremeno pokušavaju da naruše.

Bilo da vam je potrebna devojka kako bi ste se rešili naporne udvaračice ili jer je u homoseksualnoj vezi, ova aplikacija ima sve što vam je potrebno kako biste ih “zavarali”.

Naravno, Invisible Girlfriend naglašava da oni neće zapravo stvoriti devojku nego samo pomoći da izmišljena priča o devojci bude uverljivija.

 

Usluga je još u test fazi, a trebalo bi da bude dostupna krajem godine.

Za početni paket, koji uključuje SMS-ove, telefonske pozive, hitnu komunikaciju po potrebi i sitne poklone, treba izdvojiti 9,99 dolara. U najavi je, naravno, i nevidljivi dečko.



loading...