Aplikacija koja otkriva vaš ‘POSLOVNI PROFIL’: Unapredite svoje POSEBNE VEŠTINE!

Posao
Pixabay.com

Ova aplikacija vas pre svega ispituje o vašim veštinama i karakteru. Na kraju dobijete mali profil osobina koji vam može pomoći u otkrivanju prednosti i nedostataka.

 

Verovatno ste svesni da ne iskorišćavate sve prednosti i mogućnosti svog pametnog telefona. Oni su puni potencijala, ali ono na šta ne računate je da vam pomaže kako da bolje iskoristite veštine i talente na – poslu!

Upravo to nastoji da učini aplikacija ‘Thinking Talents’. Ova aplikacija vas prvo ispituje sa 35 pitanja o vašim veštinama i karakteru. Na kraju dobijete mali profil osobina koji vam može pomoći u otkrivanju prednosti i nedostataka.

Svako pitanje fokusira se na jednu stranu vaše ličnosti, poput “preuzimate li inicijativu”, “razmišljate li logično”, ” da li ste optimistični” i slično. Na svako pitanje odgovara sa “uvek”, “ponekad” i “nikad”. Cilj je odgovoriti sa “uvek” na pet do osam pitanja.

Profil koji dobijete nakon upitnika je podeljen u četiri kvadranta: analitički, inovativan, proceduralan i racionalni kvadrant.

U svakom od tih kvadranata krije se niz osobina koje posedujete, a koji vam mogu pomoći da napredujete u poslovnim situacijama. Poput recimo – humora.

Takođe, prema odgovorima koje ste uneli dobićete i niz članaka koji vam mogu pomoći da bolje iskoristite svoje veštine ili osobine za koje niste ni znali da možete iskoristiti u poslu.

Aplikacija je trenutno dostupna isključivo za iOS uređaje.loading...