APLIKACIJE SE UTRKUJU U NOVITETIMA: WhatsApp sprema opcije koje će vas već od sledeće nedelje ODUŠEVITI!

Aplikacije
Pixabay.com

Nakon što su nedavno najavili uvođenje grupnih audio i video poziva, iz aplikacije u vlasništvu Facebooka stižu nove opcije!

 

Već ove sedmice popularni WhatsApp mogao bi da nas iznenadi uvođenjem novih opcija. Reč je o novitetima koji će omogućiti brže slanje fotografija, kao i direktno plaćanje.

Prema BloombergQuintu, fotografije će se brže uploadovati zahvaljujući opciji predviđanja, dok će se novčane transakcije korisnicima u SAD-u aktivirati već ove nedelje. Zavisno od dogovora s bankama, usluga će se vremenom širiti.

Novosti slede nakon nedavne najave uvođenja grupnih audio i video poziva.

Aplikacija u vlasništvu Fejsu trenutno ima 1,5 milijardu korisnika, a taj broj iz dana u dan raste. Facebook se, s druge strane, suočava s nemilim trendom.

Ova mreža naime više nije dominantna društvena mreža među tinejdžerima u Sjedinjenim Državama, pokazalo je nedavno sprovedeno istraživanje.

Već se godinama priča o tome da tinejdžeri u sve manjoj meri koriste Facebook. Bilo je i onih koji su najvećoj društvenoj mreži sveta proricali pad u nebitnost i sudbinu Jahua.

Sva istraživanja dosad pokazivala su da su zloguka uglavnom neutemeljena. Nivo korišćenja možda je i bio u padu, ali u Fejsu su smislili kako da zadrže večno varljivu pažnju tinejdžera pa su kupili Instagram i WhatsApp.