Ako razmišljate da pravite karijeru u menadžmentu nekretnina, sigurno je da će vam neke od ovih aplikacija pomoći da budete uspešniji, bez obzira da li ste konsultant, investitor, marketar ili, čak, kupac

Ne postoji grana privrede koja je ostala imuna na mobilne aplikacije. Od auto-industrije do marketinga – postoji podrška za svako zanimanje u vidu mobilne aplikacije. Izuzetak nije ni tržište nekretnina. Evo nekoliko korisnih aplikacija za konsultante, brokere, vlasnike, prodavce, investitore, ali i kupce.

Zillow

Zillow je besplatna multifunkcionalna platforma namenjena traženju nekretnina. Sa svojim preciznim filterima za pretragu i dodatnim funkcijama, kao što su procenjivanje i računanje hipotekarnih troškova, ova aplikacija daje dobar pregled tržišta i imovine koja je stavljena na prodaju. Zillow je dostupan i na Android i na iOS platformama, a moguće je koristiti ga i preko sajta.

Google Maps

Može se reći da Google Maps već spada u klasike; mada, priznaćete – mali broj njih razmišlja o njemu kao o alatu agenata za nekretnine. Ipak, u situacijama kada pregovarate sa klijentom, i on je spreman da pogleda dostupne nekretnine, Google Maps je nezamenljiv. Posebno je zgodno to što je dostupan za Android, iOS i Windows Phone.

Mortgage Calculator

Ovaj alat je lak za korišćenje, a pomaže da razumete otplatu hipoteke. Mortgage Calculator uzima u obzir važne parametre i daje precizne rezultate. Drugim rečima, demistifikuje visinu budućih troškova tačnom projekcijom.

Sitegeist

Sitegeist je jedna od aplikacija koje mogu pomoći različitim vrstama korisnika, u zavisnosti od njihovih zahteva. Pre svega, tu su zanimljivi podaci o okruženju u kome se nalazite: prosečna starosna dob žitelja, politička situacija, temperatura, prevoz, popularna mesta u okolini. Pomoću ove aplikacije možete izvući mnogo informacija koje mogu animirati potencijalne kupce. Aplikacija je besplatna, dostupna za iOS i Android.

Vert

Vert se bavi metrikom. U suštini, služi za konverziju, a namenjen je agentima za nekretnine, koji se svakodnevno bave raznim jedinicama, od površine i dužine do valute.

CamScanner

Kada klijent konačno reši da kupi neku nekretninu, ceo proces uključuje mnogo papirologije. CamScanner je ručni skener dokumenata. Umesto da trčite do kancelarije, danas preko ove besplatne aplikacije, podržane za Android i iOS, dokumenta možete skenirati veoma kvalitetno u hodu.

Tržište nekretnina je uvek uzbudljivo, a neki od najbogatijih ljudi na svetu stekli su imetak upravo baveći se ovim poslom. Ako razmišljate da pravite karijeru u menadžmentu nekretnina, sigurno je da će vam neke od ovih aplikacija pomoći da budete uspešniji, bez obzira da li ste konsultant, investitor, marketar ili, čak, kupac.loading...