BELEŽE SVAKI KORAK DO CILJA: Pet najpopularnijih besplatnih aplikacija za trčanje

Da bismo bili što uspešniji i motivisani predstavljamo pet popularnih aplikacija koje će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve.

Trčanje
Pixabay.com

Runkeeper

Aplikacija pomoću GPS-a meri udaljenost, meri brzinu otkucaja srca i vreme sportske aktivnosti, potrošene kalorije i neke druge parametre. Aplikacija se može koristiti i za biciklizam ili penjanje.

runkeeper.com

Strava Running and Cycling

Pored merenja parametara kao što su proteklo vreme i brzina, aplikacija vam omogućava da uporedite vreme sa vašim prijateljima.

strava.com

Pacer

Slična drugim aplikacijama, Pacer meri napravljenu udaljenost, trajanje sportske aktivnosti i broji korake. Ona takođe pruža uvid u istoriju aktivnosti, poređenja, vezu sa drugim sportskim aplikacijama i vezu sa drugim ljudima. Aplikacija vam omogućava da postavite nezavisne ciljeve ili pratite postojeće.

mypacer.com

Runtastic

Pomoću GPS-a prati put kojim trčite i koliko ste prešli. Takođe možete da vidite putanju u prikazu Google Earth. Runtastic je obogaćen grafikama koji tačno ilustruju parametre sportske aktivnosti i našeg napretka. Aplikacija vam omogućava da delite informacije sa prijateljima.

runtastic.com

Endomondo

Pogodna za sve sportske aktivnosti, gde možete prevazići određenu distancu. Pored udaljenosti i vremena meri potrošene kalorije. Ona čuva rezultate i omogućava analizu i praćenje događaja u realnom vremenu. Omogućava vam da unesete svoje sportske aktivnosti ili pratite već pripremljene programe.