Belgrade Info Guide: Android aplikacija koja osvaja Srbiju! (FOTO)

Iznenadićete se koliko u stvari ne poznajete vaš grad! Skinite ovu aplikaciju uz koju ćete se sjajno zabaviti i naučiti mnogo zanimljivih činjenica o Beogradu.

Poput svetskih metropola, i Beograd je dobio sveobuhvatni, višejezični vodič u formi besplatne offline aplikacije-Belgrade info Guide, besplatno dostupne na Google Play store-u. Ova izvanredna aplikacija nastala je u saradnji KOMPANIJE BG Info Box i Turističke organizacije Beograda i kao rezultat dugogodišnjeg rada u receptivnom turizmu. Aplikacija je ujedno i digitalna verzija istoimenog, štampanog vodiča koja objedinjuje sve informacije, savete i putokaze namenjene gostima naše prestonice.

Upoznavanje Beograda na nov i zabavan način i to bez wi-fi konekcije, jeste osnovna karakteristika ove aplikacije.

Korisniku je omogućeno da prolazeći kroz kategorije ovog android vodiča dobije informacije o ustanovama kulture, znamenitostima grada kao i one koje se odnose na najbolje hotele, restorane, kafiće, radnje…

Uz pomoć ove aplikacije, bilo da živite u Beogradu ili ste gost prestonice, bićete u toku sa svim dešavanjima u gradu, od koncerata, sportskih događaja, izložbi i žurki, do vesti koje se odnose na Beograd.

Segment aplikacije kome je posvećena posebna pažnja jeste višejezični audio vodič sa 42 znamenitosti Beograda. „Native” naratori vas kroz grad vode po tekstovima Predraga Đorđevića, jednog od najstarijih turističkih vodiča Beograda. Slušajući ove zanimljive priče zabeležite pozicije koje ste obišli, samostalno kreirajte rutu ili koristite audio mode funkciju i dopustite aplikaciji da vas obavesti kada ste u blizini neke atrakcije grada, prekine muziku koju slušate, i na vašem jeziku ispriča neku od tajni prestonice.

U preglednoj offline mapi sa više od 1.500 ucrtanih objekata, možete sačuvati svoje pozicije radi planiranja svojih obilazaka ili nakon njih.

Cilj je da uživate koristeći Belgrade info Guide i da u njemu prepoznate gostoljubivog domaćina koji će vam olakšati snalaženje i ulepšati boravak u našoj prestonici.