Beogradska start-ap kompanija u programu StartLabsa

Još jedan tim

Portfolio StartLabs-tehnološkog akceleratora bogatiji je za još jednu start-ap kompaniju. Nakon start-ap timova iz Hrvatske i Slovenije, ovo je drugi srpski tim koji je ušao u zvaničan program StartLabsa. Loyalis je četvrta firma u koju je StartLabs investirao u proteklih šest meseci, što je veoma uspešan rezultat za ovo područje.

Loyalis je razvio sistem koji je internet kupovinu vernim kupcima učino interaktivnijom, zabavnijom i isplativijom. Osnivači Rade Joksimović i Boban Karišik već imaju bogato iskustvo u ovoj oblasti, a Rade sa svojih 25 godina iza sebe ima uspešnu start-ap firmu koju je prodao još kao srednjoškolac.

Ovo je zajednička investicija StartLabs-a i Jugoslava Petkovića, jednog od najpoznatijih «anđela-investitora» sa ovih prostora, koji trenutno živi i radi u San Francisku. Jugoslav je ulagao u nekoliko start-ap komanija do sada, a tri su se našle u programu najuspešnijeg akceleratora na svetu Y-Combinator iz San Franciska.

Loyalis će osim investicije, od StartLabs-a dobiti podršku u vidu mentorstva iz različitih oblasti, prostor, sredstva za rad i pravno-administrativnu pomoć za osnivanje firme.

U narednih šest meseci od ove kompanije se očekuje da usavrši svoj proizvod, zauzme odgovarajuću poziciju na tržištu, što će joj omogućiti dalji razvoj, nove investicije i profitabilnost.

StrartLabs akcelerator, njegovi mentori i Jugoslav Petković imaju bogato iskustvo u oblasti «e-commerca», te spoj investitora, mentora i Loyalisa obećava razvoj ove kompanije u najboljem pravcu.

Program StartLabs-a otvoren je tokom cele godine, a sve kompanije koje bi želele da se pridruže su dobrodošle da apliciraju na zvaničnom sajtu www.startlabs.rs