BRŽE DO VOLJENE OSOBE: WhatsApp uvodi NOVU OPCIJU kojoj će se POSEBNO OBRADVATI oni koji su u vezi!

WhatsApp
pixabay.com

"WhatsApp" je jedna od najpopularnijih aplikacija za razmenjivanje poruka i poziva. Zanimljivo je da su kreatori poprilično aktivni kada je u pitanju unapređenje funkcija. S tim u vezi pojavila se informacija da trenutno rade na novoj opciji, koja će, navodno, "spasiti milione ljubavnih veza u svetu".

 

Naime, korisnici “WhatsAppa” će sada moći “pinovati” određene razgovore na vrh ekrana, što će omogućiti da veoma brzo pristupite konverzaciji sa voljenom osobom. U međuvremenu, razvijaju i “Live Location”, uz novu platformu koja će omogućiti instant plaćanje računa.

Novi “ljubavni upgrade” će biti dostupan na svim Android platformama sa vezijom 2.12.162 i više. Korisnici će moći “pinovati” do tri najbliža kontakta koji će im se pojavljivati u vrhu “WhatsApp” aplikacije. Takođe, biće omogućeno “pinovanje” i “unpinovanje” kontakata proizvoljno.

Svakako, nove opcije će imati oznaku u chatovima – tako da ćete uvek znati ko je “pinovan”, a ko ne. Kako tvrde iz ove kompanije, ovo bi moglo spasiti milione veza u svetu.loading...