Budite uvek KUL na fotkama uz pomoć ovih trikova

Većina fotografija danas završi na društvenim mrežama, a kako biste se spasili moljenja prijatelja da ih sklone, uz ove trikove fotke će ispasti odlično

Kako bi izbegli da se crvenimo kad neke fotke, za koje ne želimo, osvanu pred svima, evo par trikova kako bolje ispasti na fotografijama:
Nagni se

Fotografi uvek savetuju da se kod poziranja savije sve što se može saviti. Dakle, umesto da se okreneš ravno prema kameri, napravi mali nagib telom – tako izgledaš vitkije. Isto znači i za ruke, glavu…- umesto da ih držiš ravno, lagano ih savij odnosno nagni.
Protresi kosu

Ako nemaš vremena da proveriš ili popraviš frizuru, lagano prođi rukama kroz kosu ili je protresi.
Nosi rumenilo

Oni koji se šminkaju znaju kako rumenilo ima čaroban efekt na lice i daje mu zdraviji izgled. Za one koji se ne šminkaju – ako želite koristiti samo jedan proizvod, neka to bude rumenilo.

Digni bradu

Uz malo nagnutu glavu, još jedan trik koji fotografi uvek govore. Uz spuštenu bradu imaš više šanse da ispadneš kao da imaš podbradak dok podignuta brada izdužuje lice.
Skreni pažnju

Ako baš nikako nije tvoj dan, osvrni se oko sebe i pronađi predmet kojim bi mogla skrenuti pažnju sa sebe. Zabaci kosu iza glave, neki zanimljiv predmet prisloni uz lice i svi će gledati u njega, a ne u tebe.