OBRATITE PAŽNJU: Ako vaš partner ima ove aplikacije u telefonu SIGURNO VAS VARA! (FOTO)

mobilni
pixabay.com

Tehnologija je toliko daleko dogurala, da je danas, jednostavno, svašta moguće! Tako muškarci, imaju priliku da putem raznih mobilnih aplikaciju sakriju svoje neverstvo. Prema tome, dame budite oprezne, jer ukoliko i vaš partner ima ove aplikacije – postoji razlog za brigu.

 

Poznato je da postoje razni načini kako da “prikupite dokaze” i shvatite da vam je muškarac neveran (i obrnuto). Devojke, često, krišom uzimaju mobilne telefone kako bi “iskopale” poruku sumljivog sadržaja, sliku, propušten poziv… One malo hrabrije, usuđuju se da “pronjuškaju” po mejlovima, ali i da “kliknu” na čuveni Google history

Međutim, današnji preljubnici napredovali su zajedno sa tehnologijom i neće tako lako dozvoliti da ih njihove dame “uhvate u delu”. Shodno tome, trudiće se da ne ostave tragove.

Upravo zbog toga određena grupica “varalica” smislila je niz aplikacija koje pomažu da se sakriju tragovi.

Ukoliko ove aplikacije vaš partner ima u telefonu – postoji razlog za brigu.

“Private photo”

 

Ako ste špijunirali telefon vašeg partnera u potrazi za znacima varanja i naleteli na ikonu Digitron (Calculator) nikako je nemojte izignorisati. Ikona aplikacije “private foto” izgleda kao digitron, a služi tome da se sve “provokativne” slike koje želite da sakrijete svrstavaju u određen folder.

Kako biste pristupili skrivenim slikama neophodno je da unesete šifru, a potom se otkrivaju tajne fotografije koje nikada nisu svrstane u osnovni folder gde vam stoje slike.

“Tiger text”

Ova aplikacija, prvenstveno je napravljena za poslovnu upotrebu, međutim, kako to obično biva, aplikacija nosi niz pogodnosti koje se koriste i u privatne svrhe. Naime, reč je o tome da “Tiger text” omogućava korisnicima da sakriju poruke, kao i pozive.

 

“Nosy trap”

 

Ukoliko imate aferu i u strahu ste da vas vaš partner uhvati, “Nosy trap” aplikacija omogućava da vi njega “uhvatite” prvi, pre nego što se otkriju detalji neverstva. Reč je o tome da, kada slučajno zaboravite da ponesete telefon sa sobom, ukoliko neko pokuša da “njuska” automatski će biti uslikan prednjom kamerom.

 

“Private Message”

Ukoliko vidite da je vaš partner odjednom “prodrmao” telefon, budite oprezni! Možda koristi “Private Message” aplikaciju. Ona omogućava da kada u nezgodno vreme primite provokativnu poruku istog trenutka bude izbrisana kada se telefon “prodrma”.

I to nije sve, ako u vašem imeniku određene brojeve obeležite kao “privatne” brojeve sve poruke koje primite direktno će biti smeštene u folder ove aplikacije, a ne u “Inbox” kako to obično biva.

 

Dakle, upozorili smo vas!