DRAMA NA INSTAGRAMU: Nova izmena izazvala bes korisnika

Instagram
Printscreen/Youtube

Instagram danas pušta u pogon novi algoritam. Šta to znači za vas?

 

Za korisnike to znači da više neće moći da vide fotografije profila koje prate hronološki kako su objavljivane, već će ih Instagram poređati po svom algoritmu koji procenjuje šta bi korisnici želeli da vide.

Nije palo na pamet da ovako koristite Skajp? Probate i ODUŠEVIĆETE SE

Ta informacija je zvanično objavljena juče i izazvala je bes korisnika, kojima se ne sviđa što će Instagram od sada funkcionisati poput Fejsbuka. To znači da će korisnici na svom tajmlajnu videti fotografije povezane s onima koje su lajkovali ili onim koje su duže vreme gledali, bez lajkovanja. Takođe, videće i fotografije koje uopšte ne žele da vide.

Kada vidite šta BESPLATNE APLIKACIJE rade vašem uređaju, više ih NEĆETE SKIDATI

Zbog svega toga na Instagramu danas vlada prava drama, a većina blogera i poznatih osoba kojima je važno da imaju što veću interakciju ispod svojih fotografija od juče mole fanove da uključe obaveštenja za njihove profile.

Naime, u gornjem desnom uglu iznad fotografije treba kliknuti tri tačkice i izabrati “Turn on Post Notifications”. Te tri tačkice postale su glavna tema na toj društvenoj mreži, a upravo traje borba za svakog pratioca.