I OVO SE DESILO: Bil Gejts otvorio nalog na INSTAGRAMU, evo šta je prvo objavio

Bil Gejts
Wikipedia

Instagram ima novog člana - Bila Gejtsa. Najbogatija osoba na svetu pridružila se toj društvenoj mreži u subotu.

 

Na nalogu pod nazivom “thisisbillgates” prvo je objavljen album sa tri fotografije iz Tanzanije, gde Bil i njegova žena Melinda obilaze škole i stanovništvo.

Zanimljivo je to da jedan od osnivača kompanije Microsoft nije mogao da se registruje pod korisničkim imenom “bill gates” jer je ono već postojalo.

On je pozvao svoje pratioce, kojih u trenutku pisanja ovog teksta već ima 187 hiljada, da prate njegov nalog na kome će objavljivati “fotografije sa svojih avantura”.

Gejts se na ovaj korak odlučio samo tri nedelje nakon što je drugi milijarder napravio svoj profil na Instagramu – osnivač i direktor Amazona Džef Bezos.

Hello from Tanzania, Instagram! I just had a great lunch with some amazing kids at Kicheba Primary School in Muheza and met Upendo Mwingira, a remarkable physician who has dedicated her career to fighting neglected tropical diseases. Melinda and I have been coming to Tanzania for many years now. I always love seeing how much progress the country has made to improve health and provide opportunity. Plus, the scenery is stunning. Whenever I travel to places like this, I wish others could come along and meet the people I get to meet. I have no doubt it would leave them as optimistic as I am about progress happening around the world. I’ll be sharing photos from my adventures here on Instagram, and I hope you’ll follow along.

Објава коју дели Bill Gates (@thisisbillgates) дана