IGRICA KOJU ĆE SVI SRBI OBOŽAVATI: Nikola Tesla u borbi protiv NACISTA! (VIDEO)

Nikola Tesla - Eon Break
kickstarter.com/eon-break

Tvorci igrice vas pozivaju da budete Nikola Tesla, čovek koji je izumeo moderno doba. Saznaćete, kako kažu, "istinu o njegovom životu i smrti".

 

Eon Break, naslov nezavisnog razvojnog studija Glad Rock, se finansira preko Kickstarter sajta. Ovo je igra u kojoj Nikola Tesla, najveći naučnik svih vremena i glavni lik igre, putuje kroz vreme i bori se protiv Nacista i pečuraka.

Radnja igre se dešava u alternativnoj 1943. godini, nakon smrti Tesle, ali studio nije otkrio više detalja. Eon Break sadrži veliki broj neprijatelja, koji su unikatni i po mehanici i po izgledu. Dizajneri su želeli da izgled igre što bolje uklope u kazivanje priče.

Objekti i neprijatelji vam daju nagoveštaje o prethodnim događajima, i dizajn lokacije upotpunjava rupe u zapletu, tako da ne morate gledati priču, možete je živeti – rekli su iz studija.

Kickstarter kampanja je počela 9. juna i trajaće do 13. jula. Projekat će biti finansiran samo ako se sakupi potrebnih 50.000 dolara. U momentu pisanja, igru je podržalo 79 finansijera sa ukupno inkasiranih 5.800 dolara dolara.

Ako ste fan Nikole Tesle u bizarnom okruženju i još bizarnijoj tematici i uložite 10 dolara dobijate kompletnu igru, a što je veća vaša velikodušnost, veći je i broj pogodnosti koje dobijate. Ako želite više detalja ili da eventualno podržite ovaj projekat, skoknite na Kickstarter stranicu.