Ruski brend luksuznih pametnih telefona predstavio je povodom inauguracije ruskog predsednika Vladimira Putina seriju iPhonea X i telefona s tastaturom nazvanu Car-telefoni.

 

Na izradu luksuznih telefona s likom ruskog predsednika, naveli su u Caviaru u saopštenju za javnost, odlučili su se nakon što su dnevno primali brojne upite kojima su traženi upravo takvi uređaji.

Ponudili su ih kao ‘uverljiv i nedvosmislen znak potpune i iskrene vere Caviarovih kupaca u novoizabranog šefa države‘.
 

Povodom Putinove inauguracije, održane 7. maja, Caviar je tako ponudio ukupno četiri nova dizajna: dva su telefoni s tastaturama, a dva se temelje na Eplovom iPhone X.

Model Inauguration Diamond proizveden je u vrlo ograničenoj seriji od samo sedam primeraka, od kojih svaki košta nešto više od 25,2 hiljade evra. Na njemu su ključni simboli moći Ruske Federacije, poput kopije Ustava koju se koristi prilikom predsedničke zakletve i predsedničkog grba. Ukrašen je crvenom kožom, 18-karatnim zlatom i 95 dijamanata.

Putinov portret moguće je naći samo na manje luksuznom izdanju zasnovanom na iPhone X-u, čija je početna cena nešto niža od 3,5 hiljade evra.loading...