KLIKOVIMA DO VAŽNIH INFORMACIJA: Muškarce koji špijuniraju dame na Fejsbuku najviše zanimaju ovi detalji

Ono što smo nekada saznavali o potencijalnim partnerima u prvih nekoliko izlazaka, sada doznajemo pomoću nekoliko klikova. 

Fejsbuk Telefon
Pixabay.com

Facebook je tako postao mesto na kome potencijalni dečko može proučiti brojne detalje o vama, a koje mu ne biste otkrili tokom prvih izlazaka.

Gledaju vaše fotografije s letovanja

Fotografije s letovanja mnogo toga otkrivaju o vama. Na tim fotografijama oni će dobiti uvid u vašu figuru, a i pravu priliku da vas vide bez šminke i Photoshopa.

Uhođenje

Društvene mreže takođe otkrivaju i naša omiljena mesta. Fotografije i statusi koje objavljujemo na svom profilu mnogo otkrivaju o nama. Stoga se nemojte čuditi ako ga sretnete na vama omiljenim mestima gde izlazite.

Priprema za razgovor

Facebook je odlično mesto kako bi se informisao o vašim interesovanjima. Na vašem profilu proveriće šta vas zanima, čime se bavite, kakvu muziku i filmove volite i još mnogo drugih detalja. Zato se nemojte čuditi kada slučajno spomene knjigu koju čita, a to je vaša najdraža knjiga. Ili vas pozove na koncert vašeg omiljenog benda, a vi mu to niste spomenuli. I to nije  loše. Jednostavno znači da mu se sviđate i da se trudi oko vaše pažnje.

Bivši momci

I dok su se takvi detalji saznavali na nekim od prvih izlazaka, sada umesto da vas pita, on to sve može proveriti na Facebooku.  Tako će delovati kao da mu je svejedno, a ipak će dobiti sve informacije.

Muški prijatelji

Mnogi muškarci teško se nose za vašim muškim prijateljima i ma koliko se trudili ne mogu sakriti ljubomoru. Zato svaki komentar pa čak i lajk na  Facebook-u od strane vaših muških prijatelja kod njega će izazvati reakciju.