"Blovox" je novi gedžet na Kickstarteru koji je osmišljen da blokira vaš glas za kolege u kancelariji, ali da vas sagovornik čuje savršeno jasno. Može se rezervisati za 50 dolara.

 

Rad u velikim otvorenim kancelarijama može imati svoje prednosti, ali kad nekoliko kolega telefonira, stvari brzo mogu postati haotične zbog količine buke koja se stvara. Još kad imamo one koji pričaju glasno jer telefoniraju sa slušalicama ili hodaju s telefonom na razglasu…

Neke kompanije misle da ne treba trošiti prostor na privatne prostorije za pozive, već nam mogu pomoći i gedžeti. “Bloxvox” je novi uređaj za privatne pozive koji se pojavio na “Kickstarteru”, a izgleda kao brnjica ili maska kakvu nosi Betmanov protivnik Bejn. 

Kreator Greg Umhoefer zamislio je da ga koristite zajedno sa vašim slušalicama koje imaju i mikrofon koji se sa strane stavlja unutar Bloxvoxa. Vaš glas prigušiće se dovoljno da ne ometa ljude, ali da vas sugovornik čuje savršeno jasno.

Bizarni gedžet na Kickstarteru se prodaje za 50 dolara, a u prodaji će se naći u septembru. Međutim to nije garancija i da će proizvodnja početi. Kreatori planiraju da prikupe barem 25.000 dolara, a kampanja im traje još 58 dana.loading...