Koristite ga svakog dana, a ovo vam je promaklo: Evo šta sve krije Mesindžer!

Tviter
Pixabay.com

Ovi saveti će vam pomoći da na najbolji mogući način iskoristite sve prednosti koje pruža Mesindžer aplikacija.

 

Jedna od najpopularnijih aplikacija na svetu, sa oko milijardu korisnika pruža i neke mogućnosti za koje niste znali ili jednostavno niste bili baš sigurni kako se koriste.

Kako biste olakšali korišćenje i izvukli maksimum iz aplikacije, koju verujemo, koristite svaki dan za dopisivanje, pročitajte Business Insider savete koji slede.

-Glasovni i video pozivi u okviru aplikacije. Verujemo da za ovu opciju već znate. Android aplikacija sada nudi zaseban tab u kom su prikazane sve one osobe sa kojima ste najviše u kontaktu. Pored imena sa desne strane nalaze se dve ikone, jedna za glasovne pozive, druga za video pozive.

-Pročitajte sakrivene poruke. Facebook automatski skriva poruke koje vam šalju nepoznate osobe, tj. osobe sa kojima niste prijatelj na ovoj društvenoj mreži. U tabu „Me“ kliknite na „Message requests“ i odaberite „See filtered requests“.

-Mogućnost korišćenja aplikacije bez Facebook naloga. Da biste koristili aplikaciju dovoljno je da unesete svoj broj telefona.

-Koristite Mesindžer na svom desktop računaru. Posetite stranicu Messenger.com.

-Mogućnost slanja audio zapisa. Kliknite na mikrofon ikonu i držite kako biste započeli snimanje. Kada pomerite prst sa ikone, automatski se šalje audio zapis.

-Kreirajte Username i QR kod. Ove opcije nalaze se u okviru „Me“ taba.loading...