Ovi saveti će vam pomoći da na najbolji mogući način iskoristite sve prednosti koje pruža Mesindžer aplikacija.

 

Jedna od najpopularnijih aplikacija na svetu, sa oko milijardu korisnika pruža i neke mogućnosti za koje niste znali ili jednostavno niste bili baš sigurni kako se koriste.

Kako biste olakšali korišćenje i izvukli maksimum iz aplikacije, koju verujemo, koristite svaki dan za dopisivanje, pročitajte Business Insider savete koji slede.

-Glasovni i video pozivi u okviru aplikacije. Verujemo da za ovu opciju već znate. Android aplikacija sada nudi zaseban tab u kom su prikazane sve one osobe sa kojima ste najviše u kontaktu. Pored imena sa desne strane nalaze se dve ikone, jedna za glasovne pozive, druga za video pozive.

-Pročitajte sakrivene poruke. Facebook automatski skriva poruke koje vam šalju nepoznate osobe, tj. osobe sa kojima niste prijatelj na ovoj društvenoj mreži. U tabu „Me“ kliknite na „Message requests“ i odaberite „See filtered requests“.

-Mogućnost korišćenja aplikacije bez Facebook naloga. Da biste koristili aplikaciju dovoljno je da unesete svoj broj telefona.

-Koristite Mesindžer na svom desktop računaru. Posetite stranicu Messenger.com.

-Mogućnost slanja audio zapisa. Kliknite na mikrofon ikonu i držite kako biste započeli snimanje. Kada pomerite prst sa ikone, automatski se šalje audio zapis.

-Kreirajte Username i QR kod. Ove opcije nalaze se u okviru „Me“ taba.