LETO ISPUNJENO AVANTUROM: Ove VIDEO IGRE pružiće vam spas od vrućina!

Ako samo razmišljate o tome kako da preživite leto i kako da pobegnete od vrućina, evo sedam igrica koje će vam dati dobru razlog da ostanete kod kuće u hladu.

Pixabay

U igri “The Witcher 3: Wild Hunt” naći ćete svega pomalo: akcije, avanture, pripovedanja, romantike, strategije i odluka koje imaju posljedice po svet kojim se krećete. A taj je svet je fantastičan i naizgled beskrajan: užurbani gradovi, mračne šume, tiha sela uz vodu… Kao da ste u srednjevekovnoj Evropi, u stilu Igre prijestolja. Igra je dostupna za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

“Super Mario Odyssey” je pravi užitak za igranje: zabavan, neobavezan svet u stilu stripova, s jednom od najpoznatijih likova ikad, u glavnoj ulozi. Savršena avantura za duge letnje mesece. Igra je dostupna za Nintendo Switch.

“BioShock: The Collection” je odličan izbor za ljubitelje naučne fantastike, horora i super moći. U paketu “BioShock: The Collection” ćete naći klasik iz 2007. godine – BioShock, BioShock 2 (iz 2010.) i BioShock Infinite (iz 2013.) Dok u prve dve morate preživeti u podvodnom gradu Raptureu, u trećoj ćete se naći u letećem gradu Columbiji. Sve tri igre nabijene su atmosferom i imaju puno stila, uživanje ih je igrati i osvežene su za ovo izdanje. Igre su dostupne za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

“Dark Souls: Remastered” je jedna od najzahtevnijih igrica i okupiraće vas satima, dok tražite načine kako da izbegnete pogibiju vašeg junaka. Ako pogine, to je uglavnom, zbog toga što ste nepromišljeno nasrnuli na jačeg od sebe ili propustili da uočite zamku. Lepota ove igrice je u tome što učite na greškama stalno i iznova, sve dok ne nadmudrite igru do kraja. Opstaće samo najuporniji! Igra je dostupna za PlayStation 4, Xbox One i, uskoro, za Nintendo Switch.

“The Witness” koja izgleda fenomenalno, ogromna je i puna zagonetki i zabavljaće vas satima. Iako su međusobno različite, brojne zagonetke oslanjaju se jedna na drugu na pametne načine.

“Dragon Age: Inquisition” je još jedan svet epskih razmera u kom ćete probleme rešavati mačevima, magijom, razgovorom s brojnim drugim likovima i donošenjem teških odluka. A prilike će biti i za romansu… Igra je dostupna za PC, PlayStation 4 i Xbox One

“The Legend of Zelda” serijal je star više od 20 godina i ponudio je neke od najboljih naslova ikad. “Breath of the Wild” je prvi Zeldin otvoreni svet, predstavljen s konzolom Nintendo Switch u martu 2017. godine. Odlično izgleda, ispunjena je nezaboravnim likovima i avanturama, kao i bezbrojnim načinima za osmišljavanje uvek novih strategija. Igra je dostupna za Nintendo Switch.loading...