LG u Srbiji predstavio svoj G3 smartfon

Kompanija LG je u Srbiji predstavila najnovije modele svojih smart mobilnih uređaja, među kojima su dugo očekivani LG G3 telefon, LG G Pad 7.0 tablet računar, kao i Bluetooth stereo slušalice poslednje generacije.

Mobilni telefon LG G3 odlikuje unapređeno korisničko iskustvo, Quad HD ekran dijagonale 5,5 inča i 538 piksela po inču, dok prednju kameru od 2.1 MP odlikuju veći senzor slike i širi otvor, koji propušta više svetlosti.

Ovaj uređaj je idealan za pravljenje selfie fotografija, zahvaljujući opciji koja prepoznaje pokrete, te u momentu kada želi da se fotografiše, korisnik treba samo da formira šaku u pesnicu, a G3 će u roku od tri sekunde napraviti fotografiju.

LG G3 telefon odlikuju i baterija izuzetno dugog životnog veka, kao i procesor Qualcomm Snapdragon 801 i RAM memorija od 2 GB ili 3 GB.

U okviru dodatne opreme za LG G3 smart telefon, dostupna je i Quick Circle zaštitna navlaka, karakteristična po krugu na maski koji omogućava korisniku da lakše vidi pozive, tekstualne poruke i kameru, bez otvaranja telefona.

LG G3 biće dostupan u Srbiji već početkom jula, kada će korisnicima takođe biti raspoloživ i LG G Pad 7.0 tablet.loading...