NAJBOLJI: Samsung štampači osvojili sedam nagrada

Kompanija Samsung Electronics objavila je da su njeni štampači i multifunkcijski štampači osvojili sedam nagrada u kategoriji za izuzetna tehnološka dostignuća na letnjoj dodeli nagrada organizacije BLI (Buyers Laboratory – Laboratorija kupaca) za 2014. godinu

Modeli štampača Xpress C1810/1860, M2835/2885 i MultiXpress CLX-8640/8650 istaknuti su zbog svojih naprednih karakteristika kao što je ušteda energije, bežično povezivanje i jednostavna upotreba.

– Izuzetno nam je drago je Samsung prepoznat kao kompanija koja stvara inovativne uređaje koji mogu da odgovore na potrebe poslovnog okruženja. Samsungova rešenja za štampanje osmišljena su tako da pružaju efikasnost u svakodnevnom poslovanju – istakao je Dejvid S. V. Song, potpredsednik odeljenja za strateški marketing i prodaju u diviziji Rešenja za štampanje kompanije Samsung Electronics.

U sektoru hardvera, pet Samsung štampača i multifunkcijskih uređaja dobili su priznanje u kategoriji za izuzetna tehnološka dostignuća. Nagrada obuhvata seriju Xpress C1810/1860 koja je imala svoju premijeru početkom godine. Sa ekranom u boji koji je osetljiv na dodir, ovaj uređaj može da pojednostavi svaki zadatak, poput skeniranja, kopiranja ili preuzimanja. Serija Xpress M2835/2885 nagrađena je priznanjem „Izuzetan crno-beli štampač i multifunkcijski uređaj”, jer ima naprednu mogućnost mobilnog štampanja.

„Mobilno štampanje predstavlja novi trend”, naglasila je viša analitičarka Marlen Or, iz organizacije koja dodeljuje ove prestižne nagrade, i dodala: „Sa integrisanom NFC tehnologijom koju imaju Samsung štampači mobilno štampanje ne može biti lakše: mogu da jednostavno prislonim svoj smart telefon sa opcijom, za NFC uz štampač ili multifunkcijski uređaj, a Samsungova aplikacija za mobilno štampanje će automatski da preuzme sadržaj i poveže moj telefon sa štampačem i multifunkcijskim uređajem, tako da

mogu odmah da odštampam šta mi treba.”

Laserski A4 multifunkcijski uređaj koji je namenjen kompanijama, MultiXpress CLX-8650, dobio je priznanje „Izuzetan A4 kolor multifunkcijski uređaj za velike radne grupe”, i to zbog svoje pouzdanosti, ekoloških svojstava i naprednih karakteristika. Serija laserskih A4 multifunkcijskih uređaja, MultiXpress CLX-8640/8650 dobila je nagradu „Izuzetno dostignuće u energetskoj efikasnosti”. Zahvaljujući naprednoj ekološkoj tehnologiji, ovi modeli troše manje električne energije od standardnih štampača i više puta su ocenjeni sa pet zvezdica u kategoriji očuvanja životne sredine. Serija MultiXpress CLX-8640/8650 pruža korisnicima energetski efikasan uređaj koji utiče na smanjenje uticaja na životnu sredinu, zahvaljujući brzom zagrevanju i dodatnoj uštedi energije.