Najveća promena u Fejsbuk aplikaciji do sad: Društvena mreža priprema VELIKO IZNENAĐENJE!

Fejsbuk
Pixabay.com

Evo šta Fejsbuk sprema kada je aplikacija ove društvene mreže u pitanju.

 

Ovo je jedan od najvećih koraka koji je kompanija Fejsbuk načinila nakon predstavljanja News Feed-a: Društvena mreža testira novi izgled koji će omogućiti prikaz još više vesti.

Fejsbuk eksperimentiše sa novim izgledom na mobilnim telefonima. Primarni je zapravo klasničninews feed koji smo do sada koristili. Pored njega, biće dostupno još nekoliko tabova kao što su Sports, Food, itd.

Fejsbuk je ovo potvrdio Mashable sajtu. Kompanija testira novi news feed ali nije poznato kada će on biti dostupan korisnicima.

Tabovi su prikazani na dnu ekrana tako da im im se može lakše pristupiti klikom ili prevlačenjem prsta po ekranu. Kada kliknete određeni tab, sve vesti u vezi sa tim tabom će biti prikazane.

U teoriji, ovakav news feed bi trebalo korisnicima da omogući pregled što više vesti koje ih zanimaju, a koje se nalaze u glavnom News Feed-u. Ovo će zadržati korisnike pa neće morati da čitaju vesti na drugim sajtovima kao što su Twitter ili Google News.

Takođe, tu je i alatka koja će korisnicima omogućiti da urede svoj news feed po želji. To znači da, ukoliko na primer, ne volite sport, možete ukloniti tu kategoriju kako vam sportske vesti ne bi dosađivale.

Više detalja biće objavljeno u narednom periodu.