Napravite NAJBOLJU PROFILNU FOTOGRAFIJU uz ovih pet aplikacija

Profilna fotografija
Printscreen/Youtube

Uz pomoć ovih aplikacija možete da zamenite lica na fotografijama, uredite vašu fotografiju u stilu umetničkog dela, ubacite kolaž emotiko itd. Ukratko, da stvorite jedinstvenu ilustraciju za vaš profil na društvenim mrežama.

 

Face Swap Live Lite (iOS, uskoro i Android)

Verovatno ste već videli takve slike na Fejsbuku. A i ako niste, čini se kako nećete morati dugo da čekate – širi se vrlo brzo.

Ova aplikacija omogućiće će vam zamenu lica osoba na bilo kojoj fotografiji, ali i video zapis. Košta jedan dolar, ali nudi i besplatno izdanje. Naravno, uz to će vam izdanje servirati i prikazivanje oglasa usput.

Pikazo (Android, iOS)

Pikazo je mobilna aplikacija koja će vam pomoću neuralnih mreža omogućiti uređivanje fotografija u stilu umetničkih dela slavnih slikara poput, na primer Vinsenta Van Goga. Košta jedan dolar za Android, tri za iOS.

Photomoji (iOS)

Umetnost vam je preozbiljna? A, što kažete na to da fotografiju preobrazite u kolaž emotikona? Besplatna aplikacija Photomoji radi upravo to. Instalirate aplikaciju, ubacite fotku i pomoću kataloga emotikona na vašem telefonu sastavite kolaž.

SunCalc.org (web aplikacija)

Želite romantični selfi sa zalaskom Sunca u pozadini, ali ne znate kada je pravi trenutak za to? Ova besplatna aplikacija reći će vam kada će tačno sunce potonuti ispod linije horizonta ako u njoj odaberete svoju lokaciju, pa istražite vremenski sled.

Čarobni sat tokom kojeg fotografije ispadaju super označen je plavom bojom, a moći ćete da saznate i kada dolaze sumrak i zora, kao i niz drugih pojedinosti.

9-Eyes.com

Blog na Tumblru nudi zbirku snimaka iz projekta Google Street View koje mogu proći kao fotografija. Ima zaista dobrih.