Ne želite da budete ostavljeni na ovaj način – Najčudniji raskidi preko Fejsbuka

Pogledajte neke od najčudnijih primera koji su se pojavili na ovoj društvenoj mreži.

Kažu da je teško raskinuti, ali kada se to uradi preko Fejsbuka, da pola sveta to vidi? To može biti i čudno. Veoma, veoma čudno.

Ova društvena mreža, koja je proslavila deseti rođendan, rešila je da sa svojim korisnicima podeli neke čudne primere raskida.

Tužno je ako ste baš vi osoba koja je na taj način ostavljena, ali postaje interesantno šta sve može da usledi nakon statusa kojim ste obelodanili da više niste u vezi. Ipak je ovo internet. Vi napišete status – to postaje javno.

Evo nekih primera raskida preko Fejsbuka:
Momak je dva puta napisao status da više nije u vezi i da je slobodan. Međutim u poruci ispod toga kasnije je napisao kako se njegova devojka šalila sa njim, ali je on shvatio ozbiljno. – Pijem, ako neko želi može da mi se pridruži – napisao je na kraju on.

Na profilu devojke je pisalo da više nije u vezi. Posle psovki, usledilo je pitanje „da li je među nama gotovo, zar me zaista ostavljaš na ovaj način?”

Ćerka je preko Fejsbuka saznala da su joj se roditelji razveli. Kada je pitala mamu dobila je odgovor od nje da je zaboravila to da joj napomene.

Devojka je raskinula sa momkom i na Fejsbuk je postavila sliku majice koju je pronašla kod momka koji joj je do tada bio dečko.

Nije znao da joj kaže čija je ta čipkana majica.

Ona je ispod slike napisala da se nada da će majica biti vraćena vlasnici i da pozdravlja svog bivšeg momka. Nakon toga je usledio niz ružnih reči.

Još jedan komentar je bio od devojke koja je napisala da je opet slobodna, ali da nije uznemirena, jer zašto bi želela da bude sa nekim ko je vara.

 loading...