Modeli iPhone 7 i iPhone 7 Plus od sada su dostupni u crvenoj boji, u sklopu humanitarne serije proizvoda (Product)RED. Dakle, ako ste do sada iPhone 7 izbegavali jer niste bili zadovoljni postojećom paletom boja, sada imate razlog više da ipak razmislite o njemu!

 

 

Pored toga, Apple je osvežio ponudu iPhone SE uređaja, pa su tako od danas umesto u 16 i 64 GB ovi uređaji dostupni u verzijama od 32 i 128 GB ugrađene memorije. Cene su im 399 i 499 dolara.

A, kako se već neko vreme šuška o tome da će Apple uskoro u potpunosti osvežiti asortiman tableta, prvi korak je već napravljen. Naime, juče je u prodaju pušten novi iPad sa ekranom od 9,7 inča, a istovremeno je sa polica povučen model iPad Air 2.

Novi uređaj odlikuju većinom iste specifikacije koje je imao i iPad Air 2, osim što je njegov A8X procesor zamenjen novijim modelom, 64-bitnim SoC-em A9. Cena za novi model je niža nego za njegovog prethodnika, pa 32 GB model sa Wi-Fijem košta 329 dolara.

Što se tiče naziva, Apple je ovoga puta povukao neobičan potez. Umesto nastavka tradicije i naziva iPad Air 3 (ili sličnog), ovaj se model na njihovim stranicama naziva samo – iPad.

U nastavku pogledajte kako izgleda iPhone 7 u crvenoj boji: