NOVO OD FEJSBUKA: Volite žurke i noćne izlaske? Onda ćete OBOŽAVATI OVU APLIKACIJU

fejsbuk
print screen

Fejsbuk priprema novu aplikaciju, a ona će vam pomoći da budete viđeni na prestižnim mestima, socijalnim okupljanjima i žurkama.

 

“Called Events” je samostalna aplikacija i biće ponuđena klaberima, u cilju lakšeg odabira kvalitetnog provoda. Uz nju je lako pronaći prijatelje koji su u isto vreme na izložbi, koncertu ili žurci. Uz pomoć iste ih je moguće pozvati a sve aktivnosti se planiraju i na duži period, piše Dejli mejl.

Aplikacija je rezervisana za organizovanje različitih skupova – zabava, rođendana, promo skupova, venčanja ali i protesta.

Statistika kaže da je u 2015. godini, preko Fejsbuka zakazano 47 miliona događaja, a svakodnevno su vidljivi za 35 miliona ljudi.

Kada pokrenete ovu aplikaciju biće vam ponuđene sledeće opcije: događaji za koje su zainteresovani prijatelji, nedavno najavljeni događaji, kao i događaji na koje ste već pozvani.

Fejsbuk se na ovaj korak odlučio zbog velikih mogućnosti organizovanja okupljanja putem socijalnih mreža. Svakog meseca, 650 miliona ljudi uz pomoć Fejsbuka dobija informacije ovakvog karaktera.