Jedna od najpopularnijih svetskih komunikacionih aplikacija – Viber – upravo je objavila lansiranje verzije 6.8, koja je sada dostupna i za iOS i Android platforme.

 

Najatraktivnija karakteristika ove verzije je uvođenje Stikera na fotografijama, koji će korisnicima pružiti nov i zabavan način upotrebe njihovih omiljenih Viber stikera.

Ova karakteristika  omogućava svojim korisnicima da kreativno izmene svoje fotografije “lepljenjem” bilo kog stikera iz preuzetog paketa – što će, na taj način, njihovim fotografijama pružiti zabavan i lični pečat.

Ovo ažuriranje takođe sadrži i novi stiker paket posebno dizajniran za dodatak “Stikera na fotografijama”, koji sadrži šešire, naočare, brade i druge alatke i vizuale koji će vam pomoći da dodatno ukrasite vaše fotografije!

Viber korisnici razmenjuju preko 40 milijardi stikera širom sveta od postojeće kolekcije – koja sadrži preko 32,000 stikera dostupnih na Stiker Marketu – što Viber stikere čini jednom od najvećih i najraznovrsnijih kolekcija stikera dostupnih u razmeni poruka širom sveta danas.

Ova nova opcija ponudiće još zanimljiviji i zabavniji vizuelni sadržaj za razmenu poruka kroz kombinaciju fotografija i stikera, što predstavlja već drugu – odnosno treću vrstu razmene poruka na Viberu po popularnosti, odmah iza slanja standardnih tekstualnih poruka.

Ovo je jedna od serije aktuelnih i budućih inovacija koju Viber uvodi u cilju inspirisanja korisnika da podele svoja iskustva i osećanja na originalan način unutar zajednice svojih bliskih kontakata na Viberu.

I, zato – budite inspirisani da se kreativno izrazite i ukrasite svoje fotografije Viber stikerima – i uživajte u jedinstvenoj kombinaciji kreativnosti i zabave koju sada možete podeliti i sa svojim prijateljima!

Naučite kako da primenite stikere na fotografijama: