ODMAH DA JE INSTALIRATE: Ova aplikacija će vam pomoći da poboljšate vaš SEKSUALNI ŽIVOT (VIDEO)

aplikacija iPassion
printscreen/youtube

Više od 70.000 ljudi instaliralo je najnoviju aplikaciju, pod nazivom "iPassion", za koju osnivači i kreatori ove zanimljive "igrice" tvrde da može poboljšati seksualni život mnogim parovima.

 

Aplikacija je dostupna širom sveta i pomaže da naučite više o partnerovim željama i to sve kroz igru. Posebno je dobra za one malo stidljivije, koji ne vole baš da pričaju o seksualnim željama i fantazijama, dok kroz ovu igricu postoji velika mogućnost da uz šalu i osmeh otkriju ono što istinski žele.

Želeli smo da napravimo igru koja će biti zabavna ljudima i koja će im, ujedno, pomoći da unaprede seksualni život kroz zanimljiv razgovor o seksualnim željama i fantazijama. Verujemo da aplikacija dodatno zbližava ljude i ima potencijal da raščisti nesporazume i poveća kvalitet seksualnog život – ističe kreator aplikacije Martin Mojle i naglašava da je neretko ljudima teško da razgovaraju o svojim željama sa partnerom.

U ovoj simpatičnoj igrici parovi se takmiče jedan protiv drugog u tome ko više zna šta njihov partner voli ili ne voli. Jedno od pitanja je “Šta najviše odbija vašeg partnera?”, a među odgovorima je “grickanje noktiju, dlake na rukama, dlake na nogama i masna kosa”.

Cilj je odgovoriti tačno na što više pitanja kako biste pobedili u rundama i dobili “vruće nagrade”, među kojima su masaže, izlasci, pripremanje jela i slično.

Zanimljivo, zar ne? Da li ste spremni na ovaj izazov?