OLAKŠAVA ŽIVOT: Vaš Gugl Inbox sada može SVE OVO

Telefon
Pixabay.com

Gugl je danas ažurirao svoje poruke e-pošte sa modernijim događajima, biltenima i sa opcijom spašavanja linkova. U poboljšanoj verziji sada će sve biti dostupno na pokretnoj radnoj površini, na Gugl Plej i Epl Stor aplikacijama.

 

Kao prvo, Inbox sada prikuplja e-mailove iz jednog događaja. To vam omogućava da se brzo osvrnete na ono što se promenilo. Kada kliknete na događaj, videćete pregled ažuriranja sa svim informacijama koje trebate. Umesto čitanja svakog e-maila i provere promene lokacije ili vremena, Inbox sada radi posao za vas.

Pored toga, Inbox sada vrši selekciju svojih omiljenih biltena e-pošte, što vam omogućava da kliknete na članke koji vas najviše zanimaju. Nakon što ste pročitali bilten, oni će ga izbrisati s ekrana za uštedu prostora. Ovo je posebno korisno ako uživate u čitanju istih.

Poslednje, ali ne i najmanje važno, Inbox vam sada pomaže da pratite linkove, uključujući i one koje bi e-mail automatski proverio posle.

Umesto slanja e-maila, sada možete koristiti opciju “Save in Inbox”, što omogućava spašavanje linkova za kasnije čitanje. Ova funkcija je ugrađena u Inbox na Android ili iOS, dok se na radnoj površini mora instalirati Inbox od Gmail Chromea. Sačuvani linkovi su grupisani na jednom mestu.