Radi se o tome da je novo Windows 10 sigurnosno ažuriranje (KB4528760) prilično problematično, pa prvo pravi probleme oko instalacije i korisnike obaveštava o greškama do kojih je došlo u okviru sistema, ali nigde piše ništa o tome šta je izazvalo komplikacije.

Problem se tu ne završava, budući da bag utiče i na restartovanje računara, te pojedine kompjutere sprečava da se ponovo pokrenu, te ih obaveštava o problemu “0xc000000e“. Sa problemom se suočava sve veći broj korisnika, a komplikacije počinju onog trenutka kada se preuzme novo ažuriranje.

Neki korisnici su problem povezali sa Microsoft-ovom Connect aplikacijom, koja je već neko vreme “u penziji”,  jer je bag najviše pogodio one koji je imaju na svojim uređajima, piše PC Press.

Microsoft još uvek nije progovorio o problemu, a pogođenim korisnicima se preporučuje reinstalacija sistema, što je rešenje koje je prilično nezgodno. Tako bi milione Windows 7 korisnika, koji žure ka Windows 10 verziji dok je besplatna, moglo da sačeka neprijatno iznenađenje.loading...