OVDE VAS NIKO NEĆE PRISLUŠKIVATI: Zbog ovog noviteta svi će početi da koriste WhatsApp!

WhatsApp
pixabay.com

Više od milijardu korisnika WhatsApp aplikacije će naredne sedmice dobiti pristup opciji video poziva.

 

Kako kažu iz kompanije WhatsApp, ovo je sledeći korak u njihovim nastojanjima da povežu ljude.

U nekim slučajevima tekst i glas jednostavno nisu dovoljno. Ništa ne može zameniti kad vidite prve korake vaših unuka ili lice vašeg deteta koje studira u inostranstvu – napisali su na zvaničnom blogu WhatsAppa najavljujući dolazak opcije koju su brojni korisnici već neko vreme priželjkivali.

S ovom opcijom WhatsApp (čiji je vlasnik Facebook) kreće na tržište na kojem su već dostupni brojni slični proizvodi poput Skypea i Appleovog FaceTimea, a očekuje se da će, s obzirom na jako veliku korisničku bazu WhatsAppa, u kratkom roku zauzeti veliki deo tržišta.

Ono što je najzanimljivije jeste podatakda će se do kraja godine usavršiti i enkripcija na WhatsAppu, što znači da ni najjače kompanije, pa ni država, policija ni tajne agencije neće moći da vam čitaju poruke ili prate pozive na ovoj aplikaciji.

Jedan od osnivača WhatsAppa Jan Kum rekao je da će ovu mogućnost najpre dobiti Indija, a nekoliko sati nakon nje čak 180 zemalja širom sveta moći će da koristi uslugu video poziva, prenosi Hafington Post.loading...