Izbacite ih sa profila na vreme: Sedam fotografija sa kojima NIKADA NEĆETE NAĆI DEJT preko interneta

snepčet
screenshot

Osećate da gubite vreme na Tinderu? Svaki dan upoznajete nekog novog, ali nikako da izađete na taj famozni "dejt"? Možda se razlog krije u fotkama koje stavljate!

Predstavljamo vam 7 tipova fotografija koje nikako ne bi trebalo da stavljate na profil ako želite da pronađete “ozbiljnu onlajn vezu”!

1. Snepčet filteri 

Ok, prošao je nalet histerije za leptirićima i cvetićima u kosi. Sa jedne strane, malo je narcisoidno predstavljati sebe kao šumsku princezu, a sa druge strane neozbiljno je očekivati ozbiljan dejt sa momkom koji “padne” na tako jeftinu foru.

Većina devojka reći će da na Tinderu samo ubija vreme i da od takvih aplikacija kao što je Tinder, ne očekuje ništa. Ok devojke, svuda u svetu ovaj način upoznavanja je opšte prihvaćen, i kod nas se nađe neko normalan i ozbiljan i nije lepo ljudima davati lažnu nadu i traćiti im vreme. Koliko je realno da nađete momka ako imate pseću njušku, buljave-marsovske oči i ako vam iz usta viri ogroman jezik? 

Da vas podsetimo ovo su “speed dating platforme” koje služe da nađete partnera, a ne nekog manijaka, zoofila, vilenjaka, vanzemaljca.

2. Fotografija sa suprotnim polom  

Fotografija sa drugom, prajateljem, bratom, kumom… Na slici si sa bratom u nekoj poluincestoidnoj pozi. Šta na taj način želiš da poručiš potencijalnom udvaraču? 

Imam brata, on mi je najbolji drug, imam druga, on mi je kao brat? Ako me želiš, on ide sa mnom u paketu. Ako se svidiš njemu, prošao si.

Koga je briga! Svakako imaš druga suprotnog pola, inače bi bila baš čudna…21. vek je! Prijateljstva između suprotnih polova su uobičajna stvar.

Stvari postaju još gore ako si na slici sa bivšim. Ostali ste u dobrim odnosima? Ili još gore – prolaziš kroz jako težak i bolan period raskida pa si došla da se utešiš na Tinderu. Želiš da slušaš od nepoznatih likova kako si lepa i pametna i kako je tvoj bivši, kreten kad je ispustio takvu životnu priliku da pored sebe ima anđela.

  

3. Grimase 

Staro dobro pućenje. Ok, nezaobilazan trik koji treba da natera armiju momaka da ti zatrpaju profil seksualnim ponudama. Šta tražite to najčešće i dobijate! Nemojte se zgražavati seksualnim ponudama jer vašim napućenim ustima svakako ne odajete utisak seksualno nezainteresovane osobe.

 

Momci, sa druge strane vole, da se krevelje. Keženjem i kreveljenjem na Tinderu nećete ostvariti utisak zabavnog i duhovitog momka već više prostog i nesnađenog lika koji se loži na domaću repčugu. Ako na sve to imaju i neku godinu viška “swipe left”.

  

4. Grupne slike

 

Slikala si se sa prelepom drugaricom. Ona je toliko lepa da si pored nje bar duplo ružnija. Još gore, slikala si se sa 4 drugarice i sad očekuješ da se “onaj pravi” zaljubi baš u tebe i pristane na tvoje jadne igrice. Maštaš o poruci tipa “osećam da si ti druga sa desne strane”. Beskrajno si patetična. Realno niko neće da traći vreme na tebe. 

Muška varijanta… Ok, na profilnoj slici si ti sa najboljim ortakom kako pokazujete trbušnjake na plaži u Sutomoru. Dečko, upravo si otišao na “dismiss”. Idi u settings i tamo izaberi dečake, a ne devojčice.

 

6. Slika web kamerom.

Ok, slikao si se web kamerom. Slika ti je muljava baš kao i ti. Nisi znao ni da složiš neki normalan izraz lica. Nos ti je naravno “izgoreo”. U pozdadini ti je štala od sobe. Da li si ti duh iz prošlosti ili realno živiš u 2016. godini?

7. Bilderske fotke 

 

Foto: Noodles and Beef via Foter.com / CC BY

Shvatio si da je telo jedino što imaš. Nisi načitan, nisi odgledao tonu filmova, realno da jesi ne bi bio “seks granata” koja traži životinjski seks bez emocija. Tražiš fitnes kres šemu, realno ne ide da riba ne vodi računa o sebi i nema ni jednu tetovažu.

Neka mlohava devojka te može pokolebati u nameri da odeš u svoje svetilište i besomučno vežbaš i cirkaš svoj omiljeni šejk sa čokoladom. Tvoj najveći problem je što takvu nećeš lako naći na Tinderu jer je većina devojka u ovom trenutku na Tinderu spremno da dočeka zimu sa lepim masnim naslagama koje su tvoja najveća noćna mora.

Realno, leto je konačno prošlo, a pripreme za sledeće neće početi pre maja sledeće godine. Farmerke su ponovo u igri, a samim tim prošla je sezona depilacije i skidanje celulita.

Divite se dakle svojim bicepsima privatno. Nemojte ih reklamirati onlajn jer odbijate devojke koje ne izgledaju tako kao vi. loading...