OVO JE JEDINI SIGURAN NAČIN DA SAZNATE DA LI VAS PARTNER VARA: Dokaze dobijate na svoj telefon (VIDEO)

Seks
Pixabay.com

Tehnologija je otišla tako daleko da će vam na mobilni telefon stići podaci ukoliko vas partner vara. Evo kako će do toga da dođe.

 

Dušeci “obogaćeni” tehnologijom više nisu retkost. Tako postoje modeli koji masiraju leđa i oni koji sami regulišu toplinu. Po korisnosti sve bi ih mogao nadmašiti dušek koji – razotkriva preljubnike.

Pametni dušek proizvela je španska kompanija Durmet. U dušeku koji košta 1.200 funti (oko 1.500 evra), ugrađeni su detektori pokreta i težine, a u oprugama dušeka nalaze se senzori vibracija.

Detektori i senzori povezani su sa mobilnom aplikacijom koja skuplja podatke o svemu što se događa na dušeku – od trajanja njegove upotrebe do intenziteta pokreta.

Ukoliko dušek očita nepredviđenu težinu, pokrete i vibraciju, aplikacija na vaš mobilni automatski šalje poruku u kojoj vas obaveštava o “dešavanjima” u vašem krevetu. 

Došli smo na ovu ideju kada smo videli statistiku koja kaže da su Španci najveći preljubnici u Evropi. Ovo je koncept koji će umiriti i žene i muškarce. Spolja dušek izgleda potpuno normalno i udobno, ali unutra skriva vrhunsku tehnologiju. Mislimo da će postići veliki uspeh širom sveta zato što je prvenstveno dizajniran za lov na partnere koji varaju,” zaključio je Hose Antonio Muinos, predstavnik ove kompanije.