OVO je POSEBNA VERZIJA FEJSBUKA koju koristi samo jedan čovek: Evo šta sve ona može!

Fejsbuk
Pixabay.com

Mark Zakerberg pokazao je internu verziju Fejsbuk aplikacije za ajfon koja poseduje nekoliko funkcija koje drugi smrtnici još ne mogu da koriste i može se reći da smo impresionirani.

 

U pitanju je takozvana žuta verzija Fejsbuk aplikacije koju može da koristi Mark Zakerberg, a pretpostavljamo i pojedini zaposleni.

Tako oni na raspolaganju imaju unapređenu verziju „Whats on your mind?“ dugmeta koje nudi i listu različitih sadržaja koje je moguće objaviti kako bi deljenje na Fejsbuku bilo dinamičnije i zabavnije.

Dodirivanjem ovog dugmeta pojavljuju se tri različita načina za deljenje, uključujući i opcije za postovanje fotografija, videa, osećanja ili prijavljivanje na određenoj lokaciji.

Tu je i mogućnost postovanja muzike i GIF animacija – što nagoveštava dolazak prilično kul stvari koje bi uskoro mogli da koristimo.

Zakerberg je bio prilično oprezan da ne otkrije sve novitete koje sprema za korisnike u ovom videu, ali na umu treba imati i činjenicu da Fejsbuk sve vreme testira različite interfejse tako da je vrlo moguće da će određene stvari vremenom biti promenjene ili unapređene.