OVO je POSEBNA VERZIJA FEJSBUKA koju koristi samo jedan čovek: Evo šta sve ona može!

Fejsbuk
Pixabay.com

Mark Zakerberg pokazao je internu verziju Fejsbuk aplikacije za ajfon koja poseduje nekoliko funkcija koje drugi smrtnici još ne mogu da koriste i može se reći da smo impresionirani.

 

U pitanju je takozvana žuta verzija Fejsbuk aplikacije koju može da koristi Mark Zakerberg, a pretpostavljamo i pojedini zaposleni.

Tako oni na raspolaganju imaju unapređenu verziju „Whats on your mind?“ dugmeta koje nudi i listu različitih sadržaja koje je moguće objaviti kako bi deljenje na Fejsbuku bilo dinamičnije i zabavnije.

Dodirivanjem ovog dugmeta pojavljuju se tri različita načina za deljenje, uključujući i opcije za postovanje fotografija, videa, osećanja ili prijavljivanje na određenoj lokaciji.

Tu je i mogućnost postovanja muzike i GIF animacija – što nagoveštava dolazak prilično kul stvari koje bi uskoro mogli da koristimo.

Live from Facebook HQ for the Live video launch!

Posted by Mark Zuckerberg on Wednesday, April 6, 2016

Zakerberg je bio prilično oprezan da ne otkrije sve novitete koje sprema za korisnike u ovom videu, ali na umu treba imati i činjenicu da Fejsbuk sve vreme testira različite interfejse tako da je vrlo moguće da će određene stvari vremenom biti promenjene ili unapređene.