APLIKACIJA KOJU SU MUŠKARCI PRIŽELJKIVALI: Štiti poruke od žene na fenomenalan način

Telefon Mobilni Whatsapp
Pixabay.com

Wylie će prikazati sve do jedne poruke, samo što će ih vaša žena videti onako kako vi želite.

 

Aplikacija Wylie je idealan alat za zaštitu vaše privatnosti, odnosno poruka koje čuvate u telefonu. Wylie će automatski sakriti vaše poruke tako što će ih zapravo pokazati. Da, dobro ste pročitali. Međutim, naravno da u celoj priči postoji jedan trik.

Wylie će prikazati sve do jedne poruke, samo što će ih znatiželjni posmatrač videti onako kako vi želite.

Recimo, zakleli ste se ženi da morate da ostanete i radite duže da vas ne bi terala da idete kod njene dosadne rodbine na slavu. Umesto toga otišli ste da gledate fudbalsku utakmicu sa prijateljima. Ako žena prosečnog korisnika mobilnog telefona otvori njegov inboks i vidi poruku “čekam te kod Severa, poslao sam matoru na slavu, ponesi pivo” sa sve slikom tribine, verovatno će taj nesrećnik sledeću poruku dobiti od advokata.

Ako koristite Wylie, ta ista poruka prikazivaće se vašoj ženi kao “Čekam te kod računovođe, poslao sam fakturu, molim te ponesi papirologiju”, a vašu sliku sa utakmice zameniće fotografija dosadnog grafikona.

Prava poruka će se otkriti jedino ako telefon prepozna vaš otisak prsta ili tačno odgovorite na postavljeno sigurnosno pitanje.

Korisnici će moći da biraju razne teme poruka. Tako možete da ćaskate o fudbalu i nesnosnoj tetki vaše žene do mile volje, a aplikacija će uredno to prevoditi u razgovore u šopingu ili školi.

Wylie je trenutno dostupan za iOS uređaje, a uskoro će se pojaviti i na Androidu.