Pažnja! Sedam vrsta fotografija koje odmah treba sa sklonite sa Facebook-a

Skoro da nema osobe mlađe generacije koja nema Facebook profil. Na ovoj mreži se svakog dana objave milioni fotografijakorisnika širom sveta. Ipak, nije svaka od njih dobrodošla. Pogledajte sedam tipova slika koje nikako ne bi trebalo da postavljate na vaš profil.

U jednoj anketi sprovedenoj među korisnicia Facebook-a, korisnici su se izjasnili koje fotografije njihovnih virtuelnih prijatelja ih najviše nerviraju, piše Kurir.

Dakle,ovih sedam tipova slika odmah izbrišite sa vašeg profila!

1. Fotografije Vas i partnera

Divno je uživati sa voljenom osobom, ali konstantna potreba da pred drugima dokazujete ljubav nije nimalo zanimljiva.

2. Hrana kao dokaz da jedete

Ovo je u poslednje vreme najzastupljeniji trend na društvenim mrežama koji je retko kome više interesantan. Dakle, osim ako vas u gosite nije pozvao lično Džejmi Oliver, nema toga što možete da jedete, a da vašim prijateljia bude interesantno.

3. Selfiji

Svima je već po malo muka od ovog trenda. Vaša glava koja se vidi polovično ili cela uslikana iz vaše ruke nikome nije interesantna.

4. Fotografije kućnih ljubimaca

Istina, slatki čupaci jesu velike zvezde na društvenim mrežama, ali od jutra do večeri bombardovati prijatelje slikama svake njihove poze je potpuno besmisleno.

5. Poziranje u bikiniju

Ovo je odličan način da pokažete savršenu liniju. Ali, ako na vašoj listi prijatelja ima onih koje ne poznajete lično ili sa kojima samo poslovno komunicirate, razmislite da li stvarno želite da im pošaljete ove „razgolićene” fotografije.

6. Stopala, savršen manikir i bazen ili more

Ovo je trend koji su i zvezde dugo podržavale. Složićete se da besmisleniji sadržaj fotografije ne postoji.

7. Dokazi o letovanju

Peščana oaza koju ste otkrili na novoj destinaciji je sigurno svima zanimljiva, ali čemu služe fotografije sa plaže pune turista? Hoćete da dokažete prijateljima da ste na odmoru?