POMAMA ZA NOVIM AJFONOM: Ovo je nova OSMICA i stvarno fenomenalno izgleda (VIDEO)

osmica
youtube/ screenshot

Od trenutka kada Epl predstavi novi model ajfona kreću nagađanja kako će izgledati njihov naredni telefon, a sada, kakako se približava septembar i premijera modela ajfon 8, informacije pristižu sa svih strana. Ali, kako ih ovog puta potpisuje provereni Evan Blas, veruje se da je ovo definitivni izgled jubilarnog Eplovog telefona.

Gotovo je sigurno da će ajfon dobiti ekran poput onog koji imaju Galaxy S8 ili LG G6. Razlika je u tome što ekran ajfona ide od do vrha telefona s tim što je deo za kameru, zvučnik i senzore “urezan” u njega, odnosno ceo ekran se proteže oko njih.

 

Ove informacije stigle su zapravo od kompanije Urban Armor Gear koji pravi zaštitna kućišta za Epl. Slično se desilo i kada su se početkom godine pojavile fotografije Galaxy S8 koje su se ispostavile tačnim.

I poznati YouTuber Markes Braunli objavio je video sa fizičkim modelom novog ajfona. Naravno, to nije telefon koji će Kuk zaista držati u ruci na velikom predstavljanju u septembru već je u pitanju model napravljen na osnovu svih do sada poznatih informacija.

POGLEDAJTE VIDEO:loading...