POSTANITE NEVIDLJIVI NA FEJSBUKU: Ovako ćete pročitati poruku a da pošiljalac to NE VIDI ODMAH!

drustvene mreze
pixabay.com

Koliko ste puta poželeli da pročitate poruku a na Mesindžeru, a da osoba koja je šalje ne dobije povratu informaciju o tome da ste je pročitali. Za samo nekoliko sekundi, bićete nevidljivi na Fejsbuku.

 

Dok WhatsApp i Viber nude mogućnost isključivanja opcije “seen”, Fejsbuk nema tu mogućnost, ali zato postoje mali trikovi koji nude rešenje.

Postoji nekoliko ekstenzija za Google Chrome koji blokiraju opciju “seen” i omogućavaju vam da mirno čitate poruke bez znanja pošiljalaca.

Jedan od njih nosi jednostavan naziv “Unseen”. Sve što je potrebno jeste da preuzmete dodatak, aktivirate ga i slobodni ste.

Airplane mode

Stigla vam je poruka, ubija vas znatiželja da vidite šta piše, ali ne želite odmah da odgovorite i ne želite da pošiljalac vidi da ste pročitali pročitali?

Aktivirajte “airplane mode”, uđite u aplikaciju, pročitajte poruku i zatim ugasite aplikaciju. Ne smete samo da izađete iz aplikacije jer će pošiljalac videti da ste pročitali poruku odmah kad isključite “airplane mode”, već morate da je ugasite korišćenjem opcije za čišćenje memorije.