POSTANITE UTICAJNI UZ NOVU APLIKACIJU: Fejsbuk uvodi “KREATIVNI PAKET” za najdarovitije korisnike!

Fejsbuk
Pixabay.com

Facebook će do kraja godine korisnicima ponuditi novu aplikaciju, a autori videa i drugog kreativnog sadržaja biće u mogućnosti da putem ove socijalne mreže pokažu sav svoj talenat.

 

Kako bi zadovoljio svoju zajednicu kreatora, Facebook je objavio da planira potpuno novu aplikaciju, koja će se pojaviti kasnije ove godine i biće namenjena samo kreatorima sadržaja. U pitanju je aplikacija za kreiranje videa, izrađena za vodeće korisnike koji prenose sadržaj uživo. Takođe, ovo su i korisnici koji su dovoljno vredni da koriste Facebook Mentions. Aplikacija će takođe bisti dostupna samo verifikovanim nalozima, čiji su vlasnici novinari, poznate ličnosti i drugi korisnici sa uticajem.

Poput Facebook Mentions, nova aplikacija za kreiranje videa će imati pristup Facebook Live i nudiće novi “kreativni paket”, sa alatkama kao što su intro i kraj videa, prilagođeni stikeri, frejmovi i drugo. Tu je i Community tab za interakciju sa fanovima i pratiocima na Facebooku, Instagramu i Messengeru.

Aplikacija je najavljena na VidConu, gde video kreatori širom sveta dolaze kako bi promovisali svoj rad i upoznali se sa svojim fanovima i dobili nove ideje za svoj rad.