POVRATAK U DETINJSTVO: Odmah ažurirajte aplikaciju, jer Messenger ima IZNENAĐENJE ZA VAS!

Mesindžer
Printscreen/Youtube

Svestan toga da je igranje video igara izuzetno popularno nezavisno od starosti osobe, Facebook je u svoju aplikaciju Messenger uveo mogućnost igranja zabavnih malih video igara, piše Independent.

 

Kako se opcija donedavno testirala, video igre su bile dostupne samo manjem broju korisnika. Sada bi trebalo da budu dostupne većini korisnika koji su u mogućnosti da ažuriraju aplikaciju do verzije 117.0.0.17.70.

Da biste započeli igranje, dovoljno je da pritisnete joystick. Nakon toga će vam biti ponuđen spisak igara koje možete da igrate.

Ako ste raspoloženi za klasike, dosadu možete da ubjete Pac-Manom, Snakeom i Space Invadersima, dok će avanturisti najverovatnije zaigrati Beskrajno jezero ili Penjanje s Betmanom.

Osim što korisnici Messengera sada mogu da igraju koliko god im to baterija dozvoli, razgovori u okviru aplikacije takođe izgledaju nešto drugačije.

Razgovori jedan-na-jedan, grupni razgovori i aktivni prijatelji sada se nalaze odvojeno i lakše je prebacivati se između njih.loading...