PRAZNIK ZA SVE INSTAGRAMERE: Vaši “storiji” više NEĆE nestajati posle 24 sata!

instagram
pixabay.com

Ako i u vama nešto "kuva" kad se približi istek čuvena 24 sata od postavljanja "storija" na Instagramu, imamo za vas dobre vesti.

 

Aplikacija Instagram predstavila je dve nove funkcije koje će vam omogućiti da doveka čuvate svoje “storije” – bilo u vidu privatnog arhiviranja ili u vidu “Highlights”, nove opcije koja smešta Storije pravo na vaš Insta profil.

Nalik Snepčetovoj opciji memorisanja, sada ćete moći da podesite arhiviranje “storija” koje će Instagram automatski čuvati pre nego što istekne 24-časovni rok.

Iako je Instagram oduvek dozvoljavao korisnicima da ručno preuzmu svoje “storije”, proces arhiviranja je sada automatizovan proces. Iz ove kompanije kažu kako su to učinili kako bi smanjili anksioznost koju su primetili kod svojih korisnika u trenucima isticanja pomenutog roka postojanja “storija”.

Nova opcija dozvoljava vam da arhiviranje “storije” predstavite javno u obliku “Story Highlights” – svojevrsnog ringišpila koji će stajati na vrhu vašeg profila i biće vidljiv svima koji ga posete, prenosi portal Mashable.