Prekinite sve što radite i ODMAH U GUGLU UKUCAJTE “WANKPUFFIN”! Oduševićete se!

Wankpuffin
Printscreen

Na sam Božić prošle godine, internetom se brzinom munje globalno proširila neobična šala s "NSFW" upozorenjem. Pokrenuo ju je kompozitor Nik Harvi, koji se navodno zgrozio što mu majka kao šifru za wifi ima "prostu lozinku" koja "podrazumeva golotinju ili seksualni sadržaj".

 

Odjednom, svi su guglali reč “Wankpuffin”, a isti hašteg iskakao je po svim društvenim mrežama. Ispostavilo se da je neobičan izraz izmislio sam Harvi, ali šala se toliko proširila da je na kraju postala svojevrsni simbol ujedinjenja korisnika svih društvenih mreža, u prazničnom duhu na sam Božić.

Ove godine “wankpuffin” se vratio u velikom stilu i ponovno je krenuo s Twittera. Međutim, ovoga puta na meti su – američki izbori, odnosno njihov pobednik.

Ako izguglate taj “prosti” izraz, prvo što će vam se pojaviti na vrhu pretraživača jeste Donald Tramp i njegova biografija, pa se internet jutros smeje novoj šali na njegov račun.

Osim “podivljalih” društvenih mreža, vest o “wankpuffinu” preneli su i brojni svetski mediji, a dok se internet sjajno zabavlja, sam Harvi priznaje da je vrlo ponosan na sebe.