PAZITE DA SE OVO NE DESI I VAMA! Umro joj otac, ali joj Fejsbuk priredio pravi PAKAO

Svi se pitaju šta se dešava sa fejsbuk profilom kada korisnik premine. Saznali smo šta se sve može dogoditi sa našim fejsbuk profilima posle onog neizbežnog zahvaljući slučaju Vanese Fi iz Harbor Sitija u Kaliforniji. 

 

Vanesin otac je preminuo 2014. godine, i kako ona kaže porodica je zamolila Fejsbuk da naprave profil sećanja što su, po njenim rečima i učinili. Međutim, ono što je šokiralo nju i njenu porodicu je to, što je stari profil ponovo aktivan sa koga se šalju pozivi za prijateljstvo prijateljima njenog oca. 

Porodica je ponovo odreagovala obraćajući se Fejsbuku, na šta su dobili odgovor od Fejsbuka da će kontaktirati njenog oca tj. pokojnika kakobi se našlo neko rešenje.

Zgroženi ovim Vanesina porodica se obratila za pomoć Hafington postu koji je objavio ovu priču. Njihov pravni tim se obratio Fejsbuku i saznao da je neko morao obelodaniti lične podatke pokojnika ili da je nalog hakovan. 

Ako i vi sumnjate da neko koristi fejsbuk nalog preminulog člana vaše porodive ožete se Fejsbuku obratiti ovde.  Kao i timu fejsbuka koji se nalazi na ovom linku.